Dvostrane trake blog

Dvostrana ljepljiva traka za odjeću

U paketiću se nalazi 50 komada dvostrano ljepljivih trakica za odjeću dimenzije 18x85mm.
Pomoću ove sigurne i nevidljive dvostrane ljepljive trake vaša će odjeća ostati uredna i na mjestu. Idealna je za lepršave haljine, majice, košulje, ovratnike, sakoe, kravate, čarape, čizme i slično. Zaboravite na iglice ili pribadače. Dvostrana ljepljiva traka za odjeću je nevidljiva. Ljepilo je dizajnirano da ne ostavlja tragove na tkanini ili odjeći nakon uklanjanja.
Evo i video kako sve možete koristiti dvostranu ljepljivu trakicu za odjeću.
Pazite da vaša koža bude ČISTA i suha. Na prljavu i masnu kožu ljepilo se neće moći zalijepiti. Pazite da na vašoj koži nema losiona, pudera, ulja, parfema, šminke, znoja, kreme za sunčanje ili Spray tana, jer će to također spriječiti lijepljenje. To također uključuje hidratantne sapune i sredstva za pranje tijela jer ostavljaju losion na vašoj koži.
Također i nakon apliciranja trake na kožu, na području nanošenja i okolnom području, ne nanositi preparate koji bi prouzročili odljepljivanje iste.
Uklonite jednu stranu bijele zaštitne folije, pritisnite nezaštićenu ljepljivu stranu na kožu ili odjeću. Uklonite bijelu zaštitnu foliju s druge strane trake. Pričvrstite tkaninu na ljepljivu trakicu i spremni ste.
Traka se sastoji od hipoalergenih materijala.
Upozorenje: Traku skinuti prije pranja, sušenja, kemijskog čišćenja, peglanja i slično. Testiraj proizvod prije upotrebe na delikatnim materijalima.
Rok trajanja proizvoda: 2 godine
Čuvanje proizvoda na temperaturi od 5-25 stupnjeva C.
Natrag na blog