Jednokratne zaštite blog

Jednokratne zaštite za bradavice

U pakiranju se nalazi 5 pari jednokratnih zaštita boje kože. 4 vrste ovakvih zaštita ima i to su:
  • Cvjetić pamuk
  • Cvjetić saten
  • Kapi pamuk
  • Kapi saten
Razlika je u obliku i materijalu. Pamučne su tkane, dok satenske nisu. Birate one koje vama više odgovaraju. U pakiranju se nalazi 5 pari istih vrsta zaštita. Npr. 5 pari cvjetić pamuk.
Zaštite za bradavice su lagane i nevidljive ispod odjeće.
Boja kože prekrit će vašu bradavicu te spriječiti njezino isticanje i zaštiti je.
Zaštite su jednokratne, što znači da nakon prvog lijepljenja nećete moći ponovno koristiti iste.
Vrlo je važno da stavljate zaštite na čistu i suhu kožu koja nije tretirana kremama, losionima ili sličnim preparatima koji će spriječiti njezino lijepljenje. Na prljavu i masnu kožu ljepilo se neće moći zalijepiti. Pazite da na vašoj koži nema losiona, pudera, ulja, parfema, šminke, znoja, kreme za sunčanje ili Spray tana, jer će to također spriječiti lijepljenje. To također uključuje hidratantne sapune i sredstva za pranje tijela jer ostavljaju losion na vašoj koži.
Također i nakon stavljanja zaštita na kožu, na području nanošenja i okolnom području, ne nanositi preparate koji bi prouzročili odljepljivanje istih.
Prilikom stavljanja zaštite ukloniti zaštitni papir i zalijepiti preko bradavičnog područja.
Ukloniti nježno i polako. Pri skidanju nemoj čupati i naglo potezati proizvod. Ukoliko je skidanje otežano koristiti ulje na isti način kao što piše u blogu: Kako staviti i ukloniti HAWE trake za grudi (musthawe.com)
Ukoliko se pojavi crvenilo ili iritacija ne koristiti proizvod. Ne koristiti na oštećenu kožu.
Natrag na blog