Trake za grudi blog

Kako staviti i ukloniti HAWE trake za grudi

Imajte na umu da ovaj proizvod ozbiljno drži! Važno je pridržavati se svih uputa i proizvod koristiti s oprezom. Ukoliko imate pitanja tu smo za vas na: podrska@musthawe.com

1. Opis proizvoda.
Traka za grudi je napravljena od 95% pamuka i 5% spandeksa, ljepilo akrilno. Svaka rola je dužine 5m, a traka je rastezljiva i do 170%. Ljepilo je valovito aplicirano što omogućuje bolje rastezanje te lakše skidanje trake. Traka je za jednokratnu upotrebu. Jedna rola je dostatna za oko 10 korištenja ovisno o načinu ljepljenja.
Traka je vodootporna i otporna na znoj.
Dolazi u više boja i više veličina. Boje birate prema odjevnoj kombinaciji koja vam odgovara, a veličinu birate prema slijedećoj tablici:
Trake odgovaraju košaricama grudnjaka od A-G veličine. Odgovaraju i čvrstim i opuštenim grudima kao i onim malim i velikim i teškim.
HAWE trake nisu namijenjene ženama koje su trudne, doje ili osobama koje imaju osjetljivu ili tanku kožu. Neke žene imaju tanku kožu oko ključne kosti ili gornjeg dijela prsa, pa budite oprezni kada na njih nalijepite traku. Proizvod nemojte nositi duže od 6 sati. Ne izlažite proizvod dugotrajnom izlaganju suncu ili vrućini dok je u upotrebi. To može izazvati iritaciju kože. Ne sunčajte se s proizvodom. Ne nosite proizvod dva dana zaredom. Uklonite proizvod i odmah se obratite svom liječniku ako osjetite svrbež, oticanje, osip, nelagodu ili bilo kakvu reakciju proizvoda na koži te proizvod prestanite odmah koristiti.
Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Rok trajanja proizvoda: 3 godine
Čuvanje proizvoda na temperaturi od 5-25 stupnjeva C.
2. Prije korištenja proizvoda testiraj proizvod na svojoj koži.
Pri kupnji proizvoda dobijete i tester. Tester odlijepite od zaštitnog papira i zalijepite na kožu na vašim prsima, na područje gdje namjeravate i lijepiti traku. Tester držite na koži minimalno 12 sati. Ukoliko osjetite svrbež, oticanje, osip, nelagodu ili bilo kakvu reakciju proizvoda na koži, proizvod nemojte koristiti.
3.Pobrini se da proizvod stavljaš na suhu kožu, bez losiona, krema ili slično.
Pazite da vaša koža bude ČISTA i suha. Na prljavu i masnu kožu ljepilo se neće moći zalijepiti. Pazite da na vašoj koži nema losiona, pudera, ulja, parfema, šminke, znoja, kreme za sunčanje ili Spray tana, jer će to također spriječiti lijepljenje. To također uključuje hidratantne sapune i sredstva za pranje tijela jer ostavljaju losion na vašoj koži.
Također i nakon apliciranja trake na kožu, na području nanošenja i okolnom području, ne nanositi preparate koji bi prouzročili odljepljivanje iste.
4. Koristi zaštite za bradavice da zaštitiš svoje najosjetljivije područje
Zaštite su važne da zaštite vaše bradavično područje ispod traka. Zaštite se kupuju zasebno.
Zaštitne su dostupne u raznim oblicima, veličinama i od različitih materijala.
O zaštitama pročitaj na blogu:
5. Stavljanje trake.
Traku prislonite na grudi i izmjerite dužinu koja vam je potrebna. Potom traku izrežete na željenu dužinu. Preporučujemo da za rezanje koristite naše škare za rezanje traka i navlaka, da biste lakše oblikovali i pritom spriječili odljepljivanje traka i navlaka.
Polako skinite zaštitni papir s proizvoda pritom prstima ne dodirujući ljepljivu stranu trake. Dok držite dojku uzdignutom, drugom rukom polako stavite traku u željenom smjeru ovisno o načinu lijepljenja i oblikujte traku oko dojke i kako lijepite traku na kožu tako i odljepljujete traku. Zagladite sve neravnine prije nego zalijepite traku. Stoga lijepite polako. Jednom kad je traka dodirnula kožu, ne smije se prepravljati i odljepljivati jer se neće ponovno zalijepiti. Ne povlačite previše traku prilikom lijepljenja tj. ne zatežite ju prejako. Prevelika napetost na traci može uzrokovati previše natezanja trake na koži uzrokujući iritaciju. Pažljivo izrežite sav višak trake koji ne želite da se vidi. Naši prijedlozi načina lijepljenja:
Ukoliko vam je potreban detaljan prikaz ili savjet kako zalijepiti traku, tu smo za vas na podrska@musthawe.com ili u DM na našem Instagram računu:
Evo nekoliko video primjera:
6. Nemoj nositi proizvod više od 6 sati.
Mi garantiramo da će proizvodi držati do 12 sati. Mnoge od Vas budu oduševljene koliko dobro drži i kako se osjećaju s njima te prekorači rok i na sebi drži trake preko 24 sata. Budite svjesni da će traku nakon 6 sati biti teže za skinuti te je moguća iritacija kože. Naše preporuke nošenja su 6 sati. Nakon toga obavezno provjeriti kožu kako reagira i da li je sve uredu. Ukoliko je potrebno promijeniti traku i način lijepljenja gdje neće biti opterećeno isto područje. Mislimo na ovo područje:
Područje gdje ljepljeinje završava tj. krajevi koji podnose najveći napor. Poseban oprez ukoliko prvi puta koristite traku.
7. Pri skidanju nemoj čupati i naglo potezati proizvod.
Pri skidanju trake prvo lagano početi odljepljivati krajeve trake. Ako skidanje nije nelagodno samo lagano i oprezno povući i ukloniti traku. Ukoliko vidite da je skidanje nelagodno ili otežano koristiti ulje.
Utrljajte ulje (bilo koje vrste) na proizvod i provjerite je li obuhvatilo ljepljivu stranu trake. Ulje mora doći do ljepila da ga otopi pa predlažemo da ne nanosite ulje s gornje strane trake nego malo odlijepite traku i utrljavate ulje na ljepljivoj strani.
Savjetujemo da koristite što masnije ulje kao npr. kokosovo. Ostavite da se traka namače uljem koliko god je potrebno da se ljepilo otopi. Po potrebi dodavati još ulja. To će vam pomoći da popusti ljepilo. Polako povucite mali kut trake tj. proizvoda. Jednom rukom čvrsto pritisnite na dojku malo iznad kuta trake koji ste podigli tj. povukli. Drugom rukom uhvatite kut trake.
Polako počnite povlačiti traku. Ne povlačite proizvod sa tijela pod kutom od 45 stupnjeva jer to može prouzročiti ozljede! Umjesto toga povucite ga natrag prema sebi. Ne trgajte traku naglo da ne bi prouzročili oštećenja na koži.
Prilažemo i video:
Nakon skidanja traka predlažemo kožu namazati umirujućim sredstvom poput aloe vere.
8. Još dodatnih savjeta.
Ako se na traci pojave bore tj. neravnine, u redu je. Male neravnine se neće vidjeti ispod odjeće.
Traku na krajevima zaoblite škarama, to će spriječiti odljepljivanje trake.
Ukoliko želite veći push up, koristite križni način lijepljena trake.
U nastavku prilažemo video i ideje kako lijepiti trake ovisno o vašem outfitu:

Fides et ratio d.o.o. (Hawe) ne odgovara za nastale ozlijede dobivene nepravilnim korištenjem proizvoda.

Natrag na blog