Višekratne zaštite blog

Višekratne silikonske zaštite za bradavice

U pakiranju dolaze 2 para višekratnih silikonskih zaštita za bradavice. Zaštite su napravljene od čvrstog silikona te su iznimno tanke.
Silikonske zaštite za bradavice su lagane i nevidljive ispod odjeće.
Matirajuća boja kože prekrit će vašu bradavicu te spriječiti njezino isticanje i zaštiti je.
Promjer zaštite je 8cm.
Može se prati pod mlazom vode i ponovno koristiti do 20 puta.
Pobrini se da proizvod stavljaš na suhu kožu, bez losiona, krema ili slično.
Vrlo je važno da stavljate zaštite na čistu i suhu kožu koja nije tretirana kremama, losionima ili sličnim preparatima koji će spriječiti njezino lijepljenje. Na prljavu i masnu kožu ljepilo se neće moći zalijepiti. Pazite da na vašoj koži nema losiona, pudera, ulja, parfema, šminke, znoja, kreme za sunčanje ili Spray tana, jer će to također spriječiti lijepljenje. To također uključuje hidratantne sapune i sredstva za pranje tijela jer ostavljaju losion na vašoj koži.
Također i nakon stavljanja zaštita na kožu, na području nanošenja i okolnom području, ne nanositi preparate koji bi prouzročili odljepljivanje istih.
Prilikom stavljanja zaštite ukloniti zaštitnu foliju i zalijepiti preko bradavičnog područja. Zaštitnu foliju sačuvajte i prilikom skidanja zaštitu ponovno zaštitite folijom.
Ukloniti nježno i polako. Pri skidanju nemoj čupati i naglo potezati proizvod. Ukoliko je skidanje otežano koristiti ulje na isti način kao što piše u blogu: Kako staviti i ukloniti HAWE trake za grudi (musthawe.com)
Važno: Ukoliko koristite ulje za skidanje zaštita, ljepilo će se otopiti i zaštite se više neće moći zalijepiti.
Ukoliko se pojavi crvenilo ili iritacija ne koristiti proizvod. Ne koristiti na oštećenu kožu.
Natrag na blog